Onze werkvelden

Zorg

Prosecure Veiligheidsdiensten heeft zorgbeveiligers die actief zijn in ziekenhuizen, TBS klinieken, opvang voor lichamelijk en geestelijk beperkte clienten. Onze rol hierin is het beveiligen van de locatie en zorgpersoneel en het begeleiden van de clienten wanneer nodig en de-escalerend optreden hierin.

Logistiek 

Prosecure Veiligheidsdiensten bied diverse diensten aan in de logistiek. Zo kunt u denken aan objectbeveiliging o.a. portierstaken, receptie taken, controle rondes, brand en sluitronde, visitatie en dergelijke, Maar  optreden in geval van calamiteiten. 

 

Hiernaast biedt Prosecure ook transportbeveiliging van A naar B zowel nationaal als internationaal. 

Horeca

Bouw

Prosecure Veiligheidsdiensten heeft met de jaren heen veel services verleent aan horeca ondernemingen. Horeca is een breed woord, om precies te zijn aan locaties als Partycentrums & feestlocaties, hotels, en kleine evenementen. Feesten als bruiloften, verlovingen, communie, buurtfeesten zowel binnen als buiten, klein en groot hebben wij als Prosecure veel kunnen betekenen door de jaren heen.

Prosecure Veiligheidsdiensten is al jaren actief in de bouwsector zowel tijdelijke projecten als projecten die jaren duren. Zo levert Prosecure 24 uursdiensten aan op diverse locaties met ervaren beveiligers die tevens gecertificeerd zijn voor BHV & VCA. Naast het inzetten van beveiligers op locatie rijdt onze mobiele surveillant ook  langs om pols hoogte te houden zodat het desbetreffende bouwlocatie van top tot teen beveiligd is

ProSecure Veiligheidsdiensten                                                                                         
Vrouwe Jacobastraat 4
4205 TR Gorinchem
KVK: 702 034 82
06 18 43 75 86
info@pro-secure.nl
Transportbeveiliging
Objectbeveiliging
Horecabeveiliging
Ad-Hoc beveiliging
Receptiediensten
Portiersdiensten

Bedrijfsgegevens

Downloads

Vergunningen

Diensten