Over ons

Prosecure is actief sinds 2017 en is begonnen in de horeca. Sinds 2018 gegroeid en haar diensten uitgebreid in de logistiek, retail, toerisme, industrie, zorg, sport & recreatie. Met ruim 30 medewerkers bied Prosecure uitstekende service waar de balans tussen veiligheid & gastvrijheid bovenaan staat. 

Visie

Om onze klanten goed van dienst te kunnen zijn heeft Prosecure een transparante profiel op de markt. Door het verschil te maken voor een lange termijn plan werkt Prosecure doelgericht, klantgericht en oplossingsgericht, hierdoor creëert Prosecure de juiste oplossingen met diverse bestaande concepten die wij hebben voorbereid. 

Missie

Wij kiezen voor kwaliteit en geen kwantiteit. Hierdoor leiden we ons personeel op met de normen en waarden vanuit onze visie wat zorgt voor een professionele aanpak op de werkvloer voor onze klanten. Als spin in het web heeft ieder personeel van Prosecure de juiste kennis op het gebied van veiligheid, maar ook als een dienstverlener. Hierdoor creëren wij de juiste gevoel voor veiligheid voor onze klanten.

ProSecure Veiligheidsdiensten                                                                                         
Vrouwe Jacobastraat 4
4205 TR Gorinchem
KVK: 702 034 82
06 18 43 75 86
info@pro-secure.nl
Transportbeveiliging
Objectbeveiliging
Horecabeveiliging
Ad-Hoc beveiliging
Receptiediensten
Portiersdiensten

Bedrijfsgegevens

Downloads

Vergunningen

Diensten